Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd

Ülemaailmsed akueksperdid kogunevad Hiinas, et arutada uue põlvkonna täiustatud pliiakute arendamist

Vabastusaeg: 2022-08-18 13:45:27  Löögid: 20

Peking, märts (Xinhua) ajal, mil nõudlus aku Energiasalvestamine peaks märkimisväärselt suurenema, globaalsed akueksperdid kohtuvad Shanghais Hiinas 5.–6. märtsil, et arutada uue põlvkonna arenenud plii väljatöötamist-happepatareid. Rahvusvaheline Battery Innovation Alliance (batteryinnovation konsortsium, CBI), maailma viimane uurimisrühm' Juhtivad akuettevõtted ja aku uurimisinstituutid korraldasid kaks-Päevane seminar Shanghais.
 
  Pliakud praegu moodustavad 75% maailmast' s laetavad aku energiasalvestusseadmed. Lisaks sõiduki käivitamisele-üles-, valgustus- ja süütepatareid, plii-happepatareid toetab kõiki energia salvestamise rakendusi, alates andmekeskustest, mobiilsidevõrkudest ja haiglate varuvõimsusest kuni mootorrataste, kahveltõstukite, laevade ja sõjaväerakendusteni. Täna, plii-happepatareid üha enam kasutatakse taastuvenergia ladustamiseks, sealhulgas päikeseenergia jaamades, tuuleelektrijaamades ja mikrovõrkudes, et parandada ringlussevõtu tõhusust, ning Hiina on teatanud, et suurendab pliiakute taaskasutamismäära. Riiklik Energiaamet on loetlenud pliiakud kui riiklik"sammas"tööstus. Sellega seoses arutatakse seminaril ka pliiakute taaskasutamise tehnoloogiaid, mida praegu Euroopas ja Põhja-Ameerikas kasutatakse. Nendes valdkondades on pliiakude taaskasutamise ja ringlussevõtu efektiivsus nüüd ületanud 99%.'); (aken.=aken. Tõuka ({id:' 2473874, konteiner: s, suurus:' 300250, ekraan:' inlay-parandada'}).

 Rahvusvaheline Battery Innovation Alliance arutab sel konverentsil Hiina turu arengut ja kuulutab välja uurimiskavad järgmiseks kaheks aastaks. Liit' Hiina liikmete hulka kuuluvad Shuangdeng Group, Shandong Jinkili Power Technology Co., Ltd., Nandu Power Supply Co., Ltd., Shandong Shengyang Power Supply Co., Ltd., ja Tianneng Power Co., Ltd. Rahvusvahelise Battery Innovation Alliance (alabc) eelkäija on Rahvusvaheline Arenenud Föderatsioon. plii-Happepatareid (alabc), mis on rahastanud teadusuuringuid plii-happepatareid 25 aastat, juhtides seega tehnoloogilisi läbimurdeid, näiteks algust-akusid üles ja peatada, parandades energiatõhusust ja vähendades saastet. Plii-happepatareid on kriitilised ka elektrisõidukite jaoks, sest peaaegu kõik elektrisõidukid kasutavad plii-happepatareid tagada põhilised ohutus- ja varufunktsioonid, näiteks valgustus ja muud-sõidukite ohutussüsteemid. Rahvuslik.

Eelmine: Teaduslik ja tehnoloogiline innov...

Järgmine: Miks on aku isetühjenemise mää...

Jaga seda

  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd
  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd
  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd
  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd
  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd