Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd

Teaduslik ja tehnoloogiline innovatsioon: anda pliiakudele \\"mitu eluiga\\"

Vabastusaeg: 2022-08-18 13:42:50  Löögid: 37

 Ajalooliselt kulutasid paljud Hiina keisrid palju raha surematuse ravi otsimiseks, püüdes oma elu pikendada, kuid ei suutnud põgeneda loodusseaduste võrgust. Kuid Huaneng Groupi kvalifitseeritud töötaja realiseeris selle unistuse plii-happepatareid, leiutades viisi"taaselustamine"plii-happepatareid. 1990. aastatel pühendati alalisvoolu akusüsteemi tehnoloogia Hiina Xindiani elektrijaamas Huaneng Group Chang Chenglile' Plii regenereerimis- ja remonditehnoloogia leiutamine-happepatareid, lisades regeneratiivse vedeliku ja kasutades spetsiaalseid laadimismeetodeid pooluste vahetamiseks. Plii-happeaku võib saada teise, kolmanda ja neljanda eluea, pikendades seega plii kasutusiga-happeaku rohkem kui kolm korda.

  Nii keskkonna- kui ka majanduslike väärtustega

 Hiina on oluline plii tootja- ja kasutajariik-happeaku. Plii statistika-Hiina Elektriseadmete Tööstuse Assotsiatsiooni happe aku haru näitab, et 12. viie esimese nelja aasta jooksul-aasta plaan, plii kogutoodang-Happeaku Hiinas jõudis 742,88 miljoni kVA-ni.Plii-Happeakul on stabiilsuse, ohutuse, madala hinna ja nii edasi eelised. See on üks pikemaid ja laialdasemalt kasutatavaid akusid ajaloos. Plii-happepatareid on kasutatud rohkem kui 160 aastat ja neid on laialdaselt kasutatud paljudes valdkondades, nagu transport, side, energia, sõjaväe, lennundus, navigatsioon, fotogalvaaniline ja tuuleenergia tootmissüsteemid. Plii-Happeakudel on ka lühikese eluea probleem. Ühelt poolt liiga kõrge replace Sagedus suurendab tootmis- ja käitamiskulusid, teisest küljest põhjustab see ka suuremat saastet.

 On arusaadav, et plii võimsuse ja eluea vähenemise peamised põhjused-happepatareid on pliisulfaadi liigne akumulatsioon plii pinnale-happepatareid pärast laadimist ja tühjendamist ja lahustumist elektrolüüdis, mis on küllastunud. Kuna pliisulfaat on lahustumatu elektrolüüt, väheneb pliisulfaadi lahustuvus ja lahustumiskiirus elektrolüüdis ning nakkus elektroodiplaadi ja mikropoori pinnale takistab aku normaalset difusioonireaktsiooni ning pliisulfaadil on halb juhtivus ja kõrge vastupidavus. Selle tulemusena suureneb normaalsel laadimisel aku ohmiline polarisatsioon, kontsentratsiooni polarisatsioon ja laengu vastuvõtmise kiirus ning polarisatsioonipinge hüdrolüüsitakse, kui aktiivne materjal ei ole täielikult muundatud, mille tulemuseks on aku kiire kuumutamine ja laadimist ei saa jätkata. Seega on toimeainete muundamine ebatäielik.

 Eespool nimetatud kohaselt-nimetatud põhjused pärast plii esimest eluiga-Happeaku, Chang Chengli leiutatud regenereerimis- ja remonditehnoloogia, lisades aku siseküljele sobiva koguse regenereerivat vedelikku, rakendades keemilisi meetodeid, kombineerituna teatud laadimise ja tühjendamise viisiga, kõrvaldage plaadi soolestamise nähtus ja realiseerige aku teine eluiga. Teise eluea lõpus võetakse vastu uus spetsiaalne laadimismeetod, et muundada algse aku positiivne toimeaine käsnaks plii negatiivseks elektroodiks, ja samal ajal muundatakse algne negatiivne toimeaine positiivseks toimeaineks pliidioksiidiks, muutes selle kolmandaks, neljandaks eluks.

 Li Qiang, Pekingi riikliku võrgustiku asedirektor' s kõrge-Tehnoloogiline konsultatsioonikeskus ütles reporteritele:"Hiina Huaneng Group võtab sageli kasutusele plii regenereerimis- ja remonditehnoloogia-Labor Model Innovation Studio leiutatud happepatareid, millel on nii keskkonnakaitse kui ka majanduslik väärtus. Plii ja väävelhappest lagunenud raskmetallide ja toksiliste jäätmete olemasolu tõttu plii tootmise, tootmise ja taaskasutamise protsessis-happepatareid, plii ebaõige töötlemine-happepatareid on suur võimalik keskkonnaoht. Kui aku kestust saab plii abil pikendada rohkem kui kolm korda-happe aku regenereerimise ja remondi tehnoloogia, see ei saa mitte ainult säästa palju kulusid ettevõtetele, vaid vähendada ka 2 toodangut./3 plii-happepatareid ja annavad suure panuse keskkonnakaitsesse."

 Li Qiang andis reporterile aruande. Praegu on 450 A hind-tunni jooksul-Happeaku turul on umbes 1300 jüaani, samas kui sama võimsuse plii parandamise kulud-Regeneratsiooni- ja remonditehnoloogiat kasutav happeaku on ainult 100 jüaani. Parandatud plii-happeaku võib vastada uuele akustandardile kõigis aspektides. Praegu on Hiina energiasalvestustööstuse arengu kõige olulisem takistus akude kõrge hind. Tehnoloogia võib teatud määral vähendada ka energiasalvestuspakkude kulusid ja edendada energiasalvestustööstuse arengut.

  Probleemidega, nagu ebaküps ärimudel

Li Qiang tutvustas, juht-happe aku regenereerimise remondi tehnoloogia on väga lai rakendusvalik. Kuni puudub füüsiline kahjustus, negatiivne plaadi suurus, paksus vastavalt siseriiklikele plii standarditele-happepatareid võivad põhimõtteliselt saavutada pooluse regenereerimise. Tagasinõutud plii peamised indeksid-Hiina laevaehitustööstuse Zibo aku jõudluse testimiskeskus ja Shandong Shengyang Power Supply Co., Ltd. testimiskeskus on täielikult kontrollinud happepatareid.

 Tehnoloogiat on laialdaselt kasutatud Hiinas Huaneng Group Shandong Xindian elektrijaamas, Liaoning Yingkou elektrijaamas, Sise-Mongoolia Darati elektrijaamas, Ningxia tammielektrijaamas, Zhejiang Unicomis, Zibo Mobile ja on säästnud kümneid miljoneid jüaane ettevõtete vahendite ostmisel. 

  
 

Eelmine: Kuidas paigaldada pliiakud

Järgmine: Ülemaailmsed akueksperdid kogune...

Jaga seda

  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd
  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd
  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd
  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd
  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd